Festarrangementer

Alle festarrangementer indeholder:

  • 8 timers arrangement
  • Standardopdækning med hvid dug, hvide lys & ensfarvede servietter
  • Servering
  • Slutoprydning og rengøring
  • Lokaleleje i “Restauranten”, “Teatersalen” og “Fællesklub lokalet”
  • Treretters festmenu/buffet
  • Natmad
  • Øl, vin & sodavand ad libitum under hele festen
  • Når man bestiller et festarrangement, er man velkommen til at medbringe spiritus, Somersby / Ice m.f. slik, chokolade, musik samt blomster uden ekstra beregning.
  • Børn 0 – 12 år får 50% på couvert prisen.

Festbuffet 1 kr. 659,00 pr. couvert

Velkomstdrink mousserende vin

Forret Tallerken anrettet
Lakseroulade med caviar på salat og citron hertil hjemmebagt brød & smør

Hovedrets buffet
Hvidløg og citron – marineret kalvecuvette
Pestobagt kyllingefilet
Rødvinssauce
Flødekartofler
2 slags årstidens salat & dressing

Kaffe & Dessert buffet
Gammeldags isparfait med frisk frugt.
Kaffe & te samt 2 cl. Avec

Bar buffet
øl, sodavand & vin ad libitum

Natmad
Trekantsandwich med forskelligt fyld

Festbuffet 2 kr. 699,00 pr. couvert

Velkomstdrink mousserende vin

Forret, tallerken anrettet
Hjemmerøget laks på salat og krydderurtecreme hertil hjemmebagt brød og smør
Hvidvin, 2018 Il Sole Cataratto/Chardonnay Sicilien

Hovedrets buffet
Helstegt oksestriploin
Langtidsbraiseret svineryg
Flødekartofler
Sesamristede kartofler
Rødvin sauce
Årstidenssalat
Tre slags tomater med feta og pesto
Edamamebønne salat med sesamolie og rødløg
Rødvin, 2018 Il Sole, Syrah Sicilien

Dessert buffet
Fransk chokoladekage “Gateau Marcel” serveret med frisk frugt samt vanille parfait is
Dessertvin, 2018 Cuvée J. Baptiste Cht. Peyruchet 1.Cotes de Bordeaux, Blanc

Kaffe & Te buffet
Kaffe & te samt 2 cl. Avec

Bar buffet
øl, sodavand & vin ad libitum

Natmad
Dansk pølsebord med hjemmebagt rugbrød

Festmenu 1 – kr. 709,00 pr. couvert

Velkomstdrink, Mousserende vin

Forret, Tallerken anrettet
Hjemmerøget laks på salat og krydderurtecreme hertil hjemmebagt brød og smør
Hvidvin, 2018 Il Sole Cataratto/Chardonnay Sicilien

Hovedret, Fad serveret, bydes rundt to gange
Helstegt oksestriploin serveret med bordelaise sauce samt årstidens kartoffel og garniture
Rødvin, 2018 Il Sole, Syrah Sicilien

Dessert, Tallerken anrettet
Sprød nøddekurv med 2 slags is og frisk frugt
Dessertvin, 2018 Cuvée J. Baptiste Cht. Peyruchet 1.Cotes de Bordeaux, Blanc

Kaffe & Te Buffet
Kaffe/te & 2 cl Avec

Bar buffet
Øl, sodavand & vin ad libitum

Natmad
“byg selv” Hotdogs

Festmenu 2 – kr. 759,00 pr. couvert

Velkomstdrink Mousserende vin

Forret, Tallerken anrettet
Laksefarseret rødspættefilet på salat og basilikum creme hertil hjemmebagt brød og smør
Hvidvin, 2018 Il Sole Cataratto/Chardonnay Sicilien

Hovedret, Fad serveret, bydes rundt to gange
Helstegt kalvefilet serveret med estragon sauce samt årstidens kartoffel og garniture
Rødvin, 2018 Il Sole, Syrah Sicilien

Dessert, Tallerken anrettet
Lun Chokolade Fondant serveret med frisk frugt & gammeldags isparfait
Dessertvin, 2018 Cuvée J. Baptiste Cht. Peyruchet 1.Cotes de Bordeaux, Blanc

Kaffe & Te Buffet
Kaffe/te & 2 cl Avec

Bar buffet
Øl, sodavand & vin ad libitum

Natmad 
Gullashsuppe med hjemmebagt brød

Festmenu 3 – kr. 849,00 pr. couvert

Velkomstdrink, Mousserende vin

Forret, Tallerken anrettet
Hummerbisque med kammuslinger og urtesalat hertil hjemmebagt brød og smør
Hvidvin, 2018 Il Sole Cataratto/Chardonnay Sicilien

Hovedret, 1. servering tallerken anrettet 2. servering bydes fra fad 
Helstegt oksemørbrad serveret med sauce bordelaise samt årstidens kartoffel og garniture
Rødvin, 2018 Il Sole, Syrah Sicilien

Dessert, Tallerken anrettet  
Grand dessert med 4 forskellige af sæsonens desserter
Dessertvin, 2018 Cuvée J. Baptiste Cht. Peyruchet 1.Cotes de Bordeaux, Blanc

Kaffe & Te Buffet  
Kaffe/te & 2 cl Avec

Bar Bemandet
Øl, sodavand & vin ad libitum

Natmad
Europæisk pølse – ostebord med hjemmebagt brød

 

Tilvalg

  • Australsk vinpakke 49,- pr. couvert
  • Hvidvin, 2019 Cool Woods Chardonnay Thorn-Clarke
  • Rødvin, 2018 Cool Woods Shiraz Thorn-Clarke
  • USA vinpakke 59,- pr. couvert
  • Hvidvin, 2018 Chardonnay, Pepperwood Grove, Californien
  • Rødvin, Bel Air Hills, Zinfandel, Central Valley, Californien
  • Spiritus 125,-  per flaske ( vodka, gin, rom eller whiskey )
  • Blomsterdekorationer fra 200,- per. stk.
  • Jukeboks Digital  2500,- for en hel dag
  • DJ med lys show 5 timer fra 3900,-
  • Dj med lys show De luxe 5 timer fra 4900,-

Generelt

  • ANTAL: Det endelige antal gæster skal være oplyst senest 10 dage før festen. Hvis der er børn i mellem gæsterne skal dette også oplyses for at får den gældende rabat. Efter 10. dag kan man ikke ændre antallet og der betales den aftalte couvert pris minus 10% pr. ikke deltagende gæst.
  • FARVER: på dug, lys og serivetter skal være endelig aftalt senest 14 dage før festen. Man er velkommen til selv at medbringe servietter, lys, dug, løber og andet pynt.
  • BORDE: Runde borde ø180 kan der sidde max 10 pers. ved. Vi anbefaler mellem 7 og 9 pers. ved hver. Banquet borde 90 x 180cm kan der sidde 6 pers. ved hver. Disse borde kan sættes sammen så det f.eks. bliver en “hestesko” eller stort “E”.
  • MEDBRAGTE TING: chokolade, chips, ekstra spiritus m.m. som skal bruges til festen kan afleveres i Restauranten alle hverdage mellem kl. 08- 20. Vi har skåle til chips osv. Medbringer man sin egen vin betaler man kun couvert prisen, ingen proppenge.
  • BORDPLAN: Skal være afleveret SENEST 4 dage før festen.
  • BORDKORT: De medbragte bordkort kan vi godt ligge på. De skal ligges i rækkefølge som passer til hvert bord.
  • OPBEVARING AF GAVER: Hvis man efterlader gaver til afhentning efter fest, sker dette på eget ansvar. Og man skal selv pakke dem ned og stille på den anviste rullevogn.
  • EKSTRA TIME: Hvis man ønsker at forlænge festen skal dette være skriftligt aftalt før festen, og kan ikke ændres på festdagen. Prisen er 50,- pr. couvert pr. ekstra time
  • PRISER & BETALING: De oplyste priser er ved min. 20 couverter. Ved selskaber under 20 couverter kan der forekomme tillæg. kontakt os for tilbud. Betaling er kontant. Dvs. man kan betale festen ved overførsel til vores bankkonto, Dankort eller kontant. Ved betaling med Visaelektron, Mastercard Debit opkræves der gebyr. Betaling for festen skal være sket senest før festens start, medmindre at andet er aftalt.
  • RESERVATIONS GEBYR: Ved bekræftelse af festen / Arrangement skal der betales et reservations gebyr på kr. 5000,- Beløbet vil blive modregnet på slutfakturaen, men bliver ikke tilbage betalt ved aflysning.
  • ALLERGI OG SPECIAL KOST: ved specielle ønsker skal dette være oplyst senest 10 dage før festen.
  • FORVENTNINGER : Skulle vi ikke leve op til Jeres forventninger under festen, så gør os opmærksom på det med det samme. Dagen efter er festen overstået.
  • START OG SLUTTIDER: En aftenfest starter ca. kl. 17.30 og slutter omkring ca. kl. 01.30. Alt efter hvor mange timer man har bestilt.

 

  • AFBESTILLING: Skal man af en eller anden grund aflyse sit arrangement, så skal det ske skriftligt til mail: kontakt@restauranthalvleg.dk eller pr. brev. til Restaurant Halvleg, Hvidovrevej 446, 2650 Hvidovre. Arrangementet er først aflyst når man har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Halvleg. Vi henviser til Horesta´s afbestillings regler :  “tryk her for at se guiden” 

 

  • KONFETTI: der må ikke bruges konfetti eller lign. i lokalerne. Såfremt at man ønsker at bruge konfetti vil den ekstra rengøring koste kr. 2000,-  Det er altid arrangørs ansvar at dens gæster overholder dette og det er ligeledes arrangør som betaler for den ekstra rengøring.