Selskaber

Selskabsmenuer

I Restaurant & Selskabs afdelingen har vi åbent 365 dage om året.

Vi kan stå for Deres næste fest. Vi har plads op til 700 personer i samme lokale

Vi har samarbejde med Hockey & Fun og Curl´n Fun hvor man kan spille ishockey/curling først og derefter nyde en middag i Restaurant Halvleg.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Alle festarrangementer indeholder

  • 8 timers arrangement
  • Standardopdækning med hvid dug, hvide lys & ensfarvede servietter
  • Servering
  • Slutoprydning og rengøring i lokalerne “Restauranten”, “Teatersalen”, “Fællesklub” og “sal3”
  • Lokaleleje i “Restauranten”, “Teatersalen”, “Fællesklub” og “sal3”
  • Treretters festmenu/buffet
  • Natmad ( Tilvalg kr. 55,- pr. pers. )
  • Øl, vin & sodavand ad libitum under hele festen
  • Når man bestiller et festarrangement, er man velkommen til at medbringe spiritus, Somersby / Ice m.f. slik, chokolade, musik samt blomster uden ekstra beregning
  • Børn 0 – 12 år får 50% på couvert prisen

Festbuffet 1

kr. 735 pr. couvert

Velkomstdrink

Mousserende vin

Forret tallerken anrettet

Lakseroulade med caviar på salat og citron hertil hjemmebagt brød & smør

Hovedrets buffet

Hvidløg og citron – marineret kalvecuvette
Pestobagt kyllingefilet
Rødvinssauce
Flødekartofler
2 slags årstidens salat & dressing

Kaffe og dessert buffet

Gammeldags isparfait med frisk frugt.
Kaffe & te samt 2 cl. Avec

Bar buffet

Øl, sodavand & vin ad libitum

Tilvalg : Natmad Trekantsandwich med forskelligt fyld á kr. 55,- pr. pers. ( skal bestilles til hele selskabet )

Festbuffet 2

kr. 799 pr. couvert

Velkomstdrink

Mousserende vin

Forret, tallerken anrettet

Hjemmerøget laks på salat og krydderurtecreme hertil hjemmebagt brød og smør
Hvidvin, 2018 Il Sole Cataratto/Chardonnay Sicilien

Hovedrets buffet

Helstegt oksestriploin
Langtidsbraiseret svineryg
Flødekartofler
Sesamristede kartofler
Rødvin sauce
Årstidenssalat
Tre slags tomater med feta og pesto
Edamamebønne salat med sesamolie og rødløg
Rødvin, 2018 Il Sole, Syrah Sicilien

Dessert buffet

Fransk chokoladekage “Gateau Marcel” serveret med frisk frugt samt vanille parfait is
Dessertvin, 2018 Cuvée J. Baptiste Cht. Peyruchet 1.Cotes de Bordeaux, Blanc

Kaffe og te buffet

Kaffe & te samt 2 cl. Avec

Bar buffet

Øl, sodavand & vin ad libitum

Tilvalg : Natmad Dansk pølsebord med hjemmebagt rugbrød á kr. 55,- pr. pers. ( skal bestilles til hele selskabet )

Festmenu 1

kr. 835 pr. couvert

Velkomstdrink

Mousserende vin

Forret, tallerken anrettet

Hjemmerøget laks på salat og krydderurtecreme hertil hjemmebagt brød og smør
Hvidvin, 2018 Il Sole Cataratto/Chardonnay Sicilien

Hovedret, fad serveret, bydes rundt to gange

Helstegt oksestriploin serveret med bordelaise sauce samt årstidens kartoffel og garniture
Rødvin, 2018 Il Sole, Syrah Sicilien

Dessert, tallerken anrettet

Sprød nøddekurv med 2 slags is og frisk frugt
Dessertvin, 2018 Cuvée J. Baptiste Cht. Peyruchet 1.Cotes de Bordeaux, Blanc

Kaffe og te buffet

Kaffe/te & 2 cl Avec

Bar buffet

Øl, sodavand & vin ad libitum

Tilvalg Natmad “Byg selv” Hotdogs á kr. 55,- pr. pers. ( skal bestilles til hele selskabet )

Festmenu 2

kr. 885 pr. couvert

Velkomstdrink

Mousserende vin

Forret, tallerken anrettet

Laksefarseret rødspættefilet på salat og basilikum creme hertil hjemmebagt brød og smør
Hvidvin, 2018 Il Sole Cataratto/Chardonnay Sicilien

Hovedret, fad serveret, bydes rundt to gange

Helstegt kalvefilet serveret med estragon sauce samt årstidens kartoffel og garniture
Rødvin, 2018 Il Sole, Syrah Sicilien

Dessert, tallerken anrettet

Lun Chokolade Fondant serveret med frisk frugt & gammeldags isparfait
Dessertvin, 2018 Cuvée J. Baptiste Cht. Peyruchet 1.Cotes de Bordeaux, Blanc

Kaffe og te buffet

Kaffe/te & 2 cl Avec

Bar buffet

Øl, sodavand & vin ad libitum

Tilvalg Natmad Gullashsuppe med hjemmebagt brød á kr. 55,- pr. pers. ( skal bestilles til hele selskabet )

Festmenu 3

kr. 985 pr. couvert

Velkomstdrink

Mousserende vin

Forret, tallerken anrettet

Hummerbisque med kammuslinger og urtesalat hertil hjemmebagt brød og smør
Hvidvin, 2018 Il Sole Cataratto/Chardonnay Sicilien

Hovedret, 1. servering tallerken anrettet 2. servering bydes fra fad

Helstegt oksemørbrad serveret med sauce bordelaise samt årstidens kartoffel og garniture
Rødvin, 2018 Il Sole, Syrah Sicilien

Dessert, tallerken anrettet

Grand dessert med 4 forskellige af sæsonens desserter
Dessertvin, 2018 Cuvée J. Baptiste Cht. Peyruchet 1.Cotes de Bordeaux, Blanc

Kaffe og te buffet

Kaffe/te & 2 cl Avec

Bar bemandet

Øl, sodavand & vin ad libitum

Tilvalg Natmad Europæisk pølse – ostebord med hjemmebagt brødá kr. 55,- pr. pers. ( skal bestilles til hele selskabet )

Tilvalg

Australsk vinpakke

49,- pr. couvert

Hvidvin, 2019 Cool Woods Chardonnay Thorn-Clarke
Rødvin, 2018 Cool Woods Shiraz Thorn-Clarke

USA vinpakke

59,- pr. couvert

Hvidvin, 2018 Chardonnay, Pepperwood Grove, Californien
Rødvin, Bel Air Hills, Zinfandel, Central Valley, Californien

Spiritus 200,- per flaske ( vodka, gin, rom eller whiskey )
Blomsterdekorationer fra 200,- per. stk.
Jukeboks Digital 2500,- for en hel dag
DJ med lys show 5 timer fra 3900,-
Dj med lys show De luxe 5 timer fra 4900,-

Generelt

ANTAL

Det endelige antal gæster skal være oplyst senest 10 dage før festen. Hvis der er børn i mellem gæsterne skal dette også oplyses for at får den gældende rabat. Efter 10. dag kan man ikke ændre antallet og der betales den aftalte couvert pris minus 10% pr. ikke deltagende gæst.

FARVER

På dug, lys og serivetter skal være endelig aftalt senest 14 dage før festen. Man er velkommen til selv at medbringe servietter, lys, dug, løber og andet pynt.

BORDE

Runde borde ø180 kan der sidde max 10 pers. ved. Vi anbefaler mellem 7 og 9 pers. ved hver. Banquet borde 90 x 180cm kan der sidde 6 pers. ved hver. Disse borde kan sættes sammen så det f.eks. bliver en “hestesko” eller stort “E”.

MEDBRAGTE TING

Chokolade, chips, ekstra spiritus m.m. som skal bruges til festen kan afleveres i Restauranten alle hverdage mellem kl. 08- 20. Vi har skåle til chips osv. Medbringer man sin egen vin betaler man kun couvert prisen, ingen proppenge.

BORDPLAN

Skal være afleveret SENEST 4 dage før festen.

BORDKORT

De medbragte bordkort kan vi godt ligge på. De skal ligges i rækkefølge som passer til hvert bord.

OPBEVARING AF GAVER

Hvis man efterlader gaver til afhentning efter fest, sker dette på eget ansvar. Og man skal selv pakke dem ned og stille på den anviste rullevogn.

EKSTRA TIME

Hvis man ønsker at forlænge festen skal dette være skriftligt aftalt før festen, og kan ikke ændres på festdagen. Prisen er 50,- pr. couvert pr. ekstra time.

PRISER OG BETALING

De oplyste priser er ved min. 20 couverter. Ved selskaber under 20 couverter kan der forekomme tillæg. kontakt os for tilbud. Betaling er kontant. Dvs. man kan betale festen ved overførsel til vores bankkonto, Dankort eller kontant. Ved betaling med Visaelektron, Mastercard Debit opkræves der gebyr. Betaling for festen skal være sket senest før festens start, medmindre at andet er aftalt.

RESERVATIONS GEBYR

Ved bekræftelse af festen / Arrangement skal der betales et reservations gebyr på kr. 5000,- Beløbet vil blive modregnet på slutfakturaen, men bliver ikke tilbage betalt ved aflysning.

ALLERGI OG SPECIAL KOST

Ved specielle ønsker skal dette være oplyst senest 10 dage før festen.

FORVENTNINGER

Skulle vi ikke leve op til Jeres forventninger under festen, så gør os opmærksom på det med det samme. Dagen efter er festen overstået.

START OG SLUTTIDER

En aftenfest starter ca. kl. 17.30 og slutter omkring ca. kl. 01.30. Alt efter hvor mange timer man har bestilt.

AFBESTILLING

Skal man af en eller anden grund aflyse sit arrangement, så skal det ske skriftligt til mail: kontakt@restauranthalvleg.dk eller pr. brev. til Restaurant Halvleg, Hvidovrevej 446, 2650 Hvidovre. Arrangementet er først aflyst når man har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Halvleg. Vi henviser til Horesta´s afbestillings regler : “tryk her for at se guiden

KONFETTI

Der må ikke bruges konfetti eller lign. i lokalerne. Såfremt at man ønsker at bruge konfetti vil den ekstra rengøring koste kr. 2000,- Det er altid arrangørs ansvar at dens gæster overholder dette og det er ligeledes arrangør som betaler for den ekstra rengøring.

Kun ved forudbestilling min. 12 couverter af hver menu. Alle priser er inkl. opdækning med dug, servietter og lys.

3 retters menu nr. 1

á kr. 295,00

Lakseroulade med dildcreme lagt på spæde salater, semi dried tomat og citron
samt hjemmebagt brød og smør

***
Farseret unghanebryst serveret med mild estragonsauce
samt årstidens kartoffel og garniture

***

Chokolade fondant med vanilje is og bærkompot

3 retters menu nr. 2

á kr. 335,00

Seranoskinke med sprød parmasan
serveret på plukkede salater og

marinerede artiskokhjerter hertil hjemmebagt brød

***

Helstegt amerikansk oksesteg serveret med bordelaise sauce samt
samt årstidens kartoffel og garniture

***

Creme Brulee med sorbet og knas

3 retters menu nr. 3

á kr. 325,00

Dampet farseret rødspættefilet med urter serveret i hummerbisque
hertil hjemmebagt brød

***

Helstegt kalvefilet serveret med esdragon sauce
samt årstidens kartoffel og garniture

***

Chokoladekage “Gateau Marchel”
serveret med frisk frugt & vanille parfait

(Kun ved forudbestilling min. 10 couv. af hver enhed).

Alle priser er inkl. opdækning.

Gammeldags flæskesteg

med hjemmekogt rødkål, brune & hvide kartofler hertil skysovs

kr. 189,00
Stor portion kr. 210,00

Svinemørbrad bøffer

med champignon a la creme hertil persille kartofler

kr. 179,00

Stegt flæsk med persillesovs og hvide kartofler

kr. 135,00
Ad libitum kr. 199,00

BBQ spareribs

serveret med bagt kartoffel, salat og coleslaw

kr. 179,00
Stor portion kr. 205,00

Gammeldags oksesteg

Serveret med tyttebær, haricot verts, glaserede perleløg, kartofler samt sky sauce

kr. 189,00
Stor portion kr. 225,00

Engelsk bøf

(af 200g oksefilet)
serveret med bløde løg, persille kartofler, skysauce samt surt

kr. 269,00

Steak af oksestriploin

200g kr. 269
300g kr. 299,00

Tournedos af oksemørbrad

200g kr. 325,00
250g kr. 349,00

Alle steaks serveres med årstidens kartoffel & garniture hertil sauce bordelaise

Tilvalg: hjemmelavet bearnaise sauce kr. 65,- pr. pers.

Hakkebøf

(300g oksekød)

Med bløde løg, spejlæg, hvide kartofler, skysovs og surt

kr. 179,-

Kæmpe Pariserbøf

Hakkebøf 300g serveret på ristet brød hertil pickles, hakket løg & rødbeder, kapers, høvlet peberrod samt rå æggeblomme

kr. 179,-

Hjemmelavet biksemad

med spejlæg, bearnaise, rugbrød & surt

kr. 179,00

Stegt kyllingebryst

serveret med pesto pasta penne, årstidens salat med dressing. Hertil hjemmebagt brød.

Kr. 169,00

Japanske kyllingespyd

Serveret med wokstegte grøntsager og dampede jasminris

kr. 169,00

Stegt laks

Serveret med løgcreme, årstidens kartoffel og garniture

kr. 199,00

Dampet laks

Serveret med hvidvinssauce, årstidens kartoffel og garniture

kr. 199,00

Kun ved forudbestilling.

Alle buffeter er inkl. opdækning.
Ved bestillinger på under 20 couverter tillægges 15% pr. couvert.

Aftenbuffet 1

kr. 325,00

Dampet kold laks med krydderdressing
Helstegt oksestriploin & Cajunstegt kylling
Flødekartofler, Årstidens salat, dressing
Hjemmebagt brød & smør
Chokoladekage med vanillecreme

Aftenbuffet 2

kr. 375,00

Hjemmerøget laks med basillkumcreme
Seranoskinke med artiskokhjerter
Helstegt kalvesteg
Langtidsstegt svineryg med timian
Hvidløg og chilistegt kyllingebryst.
Sesamstegte små kartofler.
Flødekartofler.
2 slags årstidens salat & dressing
Hjemmebagt brød & smør
Chokoladekage “Gateau Marcel ” med frisk frugt.

Aftenbuffet 3

kr. 489,00

(Min 30 cuverter)

Rimet laks lagt på agurkecarpaccio
Grillet tun med salsa verde og citron
Oksecarpaccio med plukket salat og parmasan

***

Helstegt oksemørbrad
Rødvinssauce
Timianstegt lammeculotte
Tzatziki
Farseret unghanebryst
Mild madagascar peber sauce.
Sesamristede kartofler
Bagt kartoffelmos med urter
Tomatsalat med feta
Sur-sød marineret spinatsalat med nødder og rosiner
Edemambønne salat med rødløg
5-korns landbrød & smør

***

2 slags europæiske oste med garniture
Pandekager med blåbærkompot & vanilje is
Salat af melon & ananas.

Mexicansk Buffet

kr. 325,00

Tacokrydderet oksekød i strimler
Kylling Fajita
Chili con carne med creme fraiche
Salat bar & Guacamole
Revet cheddar ost
Salsa
Bagte ris
Creme fraiche & hvidløgs dressing
Tortillas, Nachos & Taco skaller
kokos-lime kage med margarita creme samt frisk frugt

Amerikansk Buffet

kr. 389,-

Spicy Shrimp salad
US Roast & Chispy chicken cornflakes
BBQ Spareribs
Baked potatoes & US Fries
Sweet corn
Coleslaw
Cesar salad
Hjemmebagt brød

Pepper sauce
Brownie & hjemmelavet is

Italiensk buffet

kr. 459,00

(min. 30 pers. )

Bruchetta med tomat, hvidløg og basilikum
Kalv i tun sauce “Vitello tonnato”
Oksecarparccio med plukket salater, olivenolie og parmasan
Bresaola med marineret artiskokhjerter
Tagliatelle med skaldyr og urter
Svampe risotto med italiensk cremeost
Ratatouille
Hvidløg og rosmarinstegt oksefilet
Små krydderstegte kartofler
Tomatsalat med mozzarella
Hjemmebagt focaccia brød
Appelsin panna cotta samt bærcoulis

Tillæg: 2 slags italienske oste med oliven-tomat pesto kr. 55,-

Kun ved forudbestilling
Alle buffeter er inkl. dug, servietter og lys
Ved bestillinger på under 15 couverter tillægges 15% pr. couvert
Issvane fyld med frugt kr. 600,00

Receptions buffet 1

á kr. 149,00

Mini ruller
Små hjemmelavede frikadeller
Asiatiske kyllingespyd
Mini trekantsandwich (2 stk)
Grøntsagssnack
Frugtfad

Receptions buffet 2

á kr. 199,00

Mini ruller
Små hjemmelavede frikadeller
Asiatiske kyllingespyd

Rejespyd
Croutons med varmrøget laksemousse
Mini sandwich (2 stk)
Grøntsagssnack
Ostesnack
Frugtfad
Kage

(Kun ved forudbestilling)

Disse retter bruges til natmad eller som mellemmåltid

2 stk. Pølser med brød

Kr. 60,00

Dansk Pølse – ostebord

Kr. 95,00

Sydeuropæisk pølse og ostebord

Kr. 125,00

Trekantsandwich (3 stk)

Kr. 65,00

Hjemmelavet pizza

Kr. 65,00

Cremet Aspargessuppe med hjemmebagt brød

Kr. 75,00

Gullashsuppe med hjemmebagt brød

Kr. 85,00

Kartoffel-porresuppe med hjemmebagt brød

Kr. 85,00

Morgenmad/frokost/eftermiddagskaffen skal efter aftale enten afhentes på rullevogn eller spises i restauranten.

Vogne med brugt service bedes tages med tilbage til restauranten.

Ønskes der “tjener” til opsætning og nedtagning af forplejning koster det kr. 500,00 pr. dag, dette skal oplyses ved bestilling.

Alle mødepakker er uden lokaleleje.

Mødepakke 1

Kr. 199,00

Frugt, isvand & kaffe/te ad libitum hele dagen

Hjemmebagt brød med ost, smør og to slags hjemmelavet marmelader

Frokostret med salat og hjemmebagt brød hertil en 0,5l sodavand og isvand

Eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage

Mødepakke 2

Kr. 169,00

Frugt, isvand & kaffe/te ad libitum hele dagen

Hjemmebagt brød med ost, smør og to slags hjemmelavede marmelader

Stor sandwich og en 0,5l sodavand

Eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage

Mødepakke 3

Kr. 125,00

Isvand ad libitum hele dagen

Hjemmebagt brød med ost, smør og to slags hjemmelavede marmelader, kaffe & te

Stor sandwich og en 0,5l sodavand

Eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage

A la carte

Morgenmad

Hjemmebagt landbrød ( 2 skiver pr. pers ) med smør, ost og 2 slags marmelade kr. 30,- pr. pers.

Stor croissant á kr. 20,- pr. stk.

Klassisk rundstykke med smør, ost og 2 slags marmelade á kr. 30,- pr. stk.

Frokost

Dagens frokostret med salat og hjemmebagt brød á kr. 90,- pr. pers.

Stor grov sandwich á kr. 55,- pr. stk.

Smørrebrød uspec. á kr. 20,- pr. stk.

Smørrebrød luksus á kr. 35,- pr. stk.

Frugt og kage

Hel Frugt kr. 8,- pr. stk.

Skåret frugt kr. 20,- pr. pers.

Skåret grøntsager á kr. 20,- pers.

Dagens kage á kr. 17,- pr. stk.

Frisk bagt wienerbrød á kr. 20,- pr stk.

Drikkevare

Kaffe / te, ca. 5 kopper pr. kande. kande á kr. 40,-

Isvand kande á kr. 20,- pr. kande.

Kildevand 0,5l á kr. 15,- pr. stk.

Sodavand 0,5l á kr. 25,- pr. stk.

Brunch

(Kun ved forudbestilling.)
Brunch er en sammentrækning af de engelske ord breakfast og lunch, så brunch er et kombineret morgenmad- og frokostmåltid. Brunch kommer fra USA, men har bredt sig til det meste af den vestlige verden.

Alle brunch-buffeter er inkl. standard opdækning med dug, lys & servietter i lokalet “restauranten” . Ønskes andre lokaler kan der forekomme lokaleleje.

Brunch Buffet kr. 175,00

Røræg, pølser, bacon
Udvalg af lyst og mørkt brød,

croissant, to slags ost og to slags pålæg,

økologisk smør, hjemmelavet marmelade
Frisk frugt,

Juice, Kaffe og te ad libitum i 3 timer’

Tilvalg

Frit valg kr. 15,- pr. pers.

Kyllingespyd

Frikadeller

Parmaskinke med tilbehør

Ristede kartofler

Cæsar salat med parmesan og crouton

Tre slags tomater med feta og basilikum

Bruschetta

Udvalg af mini wienerbrød

Gulerodskage med ostecreme

Græsk yoghurt med mangosirup og musli

Vanilleis

Frit valg kr. 25,- pr. Pers.

Varmrøget laks med sauce verte

Koldrøget laks med dildcreme

Fiskefilet med remoulade og citron

Karrysild med løg og kasper

Amerikanske pandekager med ahorn sirup

Crement pr. glas kr. 49,-

Mimosa  pr. glas kr. 49,-

Frokost Buffet

Halvlegs frokostbuffet kr. 245,00

Tilvalg: øl, vand og vin i 3 timer samt kaffe kr. 165,- pr. pers.
2 slags sild med kapers & løg
Fiskefilet med remoulade & citron
Roastbeef med pickles og peberrod
Gammeldags flæskesteg med hjemmekogt rødkål
Hjemmelavede frikadeller med surt
Lun leverpostej med champignon og bacon
1 slags ost
Rugbrød, lyst brød, fedt og smør

Luksus frokostbuffet kr. 299,00

Tilvalg: øl, vand og vin i 3 timer samt kaffe kr. 165,- pr. pers.

2 slags sild med kapers & løg
Fiskefilet med remoulade & citron
Hjemmerøget laks med sauce verte
Hjemmelavet hønsesalat med bacon og champignon
Gammeldags flæskesteg med hjemmekogt rødkål
Høns & asparges i tarteletter
Svinemørbrad bøf med bløde løg
2 slags ost
Rugbrød, lyst brød, fedt og smør

Alle frokostbuffeter er inkl. opdækning med
dug, servietter og lys
Ved bestillinger på under 15 couverter tillægges
15% pr. couvert

Frokost retter

(Kun mod forudbestilling min. 8 couv.)

Alle frokostretter inkl. opdækning med dækserviet, servietter & lys.

Hjemmerøget laks på salat og sauce verte

hertil hjemmebagt brød & smør kr. 129,00

Cajunstegt kyllingebryst med blandet salat,

timian kartofler og krydderurtedressing kr. 99,00

3 stk. hjemmelavede frikadeller

med kartoffelsalat og surt kr. 99,00

Lun hjemmerøget laks a la royal

med flødestuvede dild kartofler og urtesalat kr. 139,00

Frokost retter

Fredag den 10. november kl. 16.00 – 20.00

MENU

Gammeldags andesteg (1/4 and)
serveret med æbler, svesker, hjemmekogt rødkål,
brune & hvide kartofler hertil andesovs
Mormors æblekage med flødeskum

2-Retters menu Kr. 265,-

Tillæg for både gammeldags andesteg og flæskesteg kr. 65,- pr. pers.

BORD BESTILLING

Man kan bestille bord i disse tidsrum:
Ankomst kl. 17.00 slut kl. 19.00
Ankomst kl. 18.00 slut kl. 21.00
Ankomst kl. 19.00 slut kl. 21,00

TAKE AWAY

Man kan bestille Take Away til afhentning kl. 15.30, 16.30, 17.30, 18.30
Menuen kan også bestilles så man selv kan varme maden.

Bordbestilling og “Take away” bestilles på tlf. 53 644 688 tryk #1 eller på kontakt@restauranthalvleg.dk

Sild, fisk skaldyr (Kun forudbestilling)

Marineret sild med løg kapers | 40,-
Karry sild med æg, løg kapers | 40,-
Hjemmelavet stegte sild med løg | 40,-
Fiskefilet med remoulade & citron | 40,-
Fiskefilet med mayonnaise, rejer, & citron | 50,-
Fersk røget laks med røræg | 65,-
Fersk røget laks med asparges | 65,-
Rejer med mayonnaise citron | 85,-
Stjerneskud, stegt dampet fiskefilet, rejer – asparges og caviar på ristet toast | 115,-

Ost (Kun forudbestilling)

Mellemlageret danbo med peberfrugt & radiser | 55,-
Fransk landbrie med peberfrugt & radiser | 55,-
Danablue med radiser, løg & purløg | 55,-
Gammel ost med hakket løg & sky | 55,-

Kød, Salater, Æg & pålæg (Kun forudbestilling)

Flæskesteg med hjemmekogt rødkål & agurkesalat | 40,-
Roastbeef med remo, peberrod, ristede løg | 40,-
Frikadelle med hjemmekogt rødkål & agurkesalat | 40,-
Dyrlægens natmad | 40,-
Leverpostej med bacon | 40,-
Æg med rejer & mayonnaise | 40,-
Æg & tomat med mayonnaise | 40,-
Hønsesalat med bacon | 40,-
Skinke med italiensk salat | 40,-
Kartoffel mad med løg & mayonnaise | 40,-
Hakkebøf 200g med bløde løg & surt | 115,-
Svinemørbrad med bløde løg & surt (min. 2 kuvert) | 115,-
Stegt kalvelever med bløde løg & surt | 115,-
Tatar | 115,-
Pariserbøf 200g | 115,-

Pattegrise & Telte

Som samarbejdspartner med Grambogård på Fyn kan vi komme hjem til dig og grille.

Alle menuerne er inkl. Grill, kul og tilberedning samt udskæring af faglært kok, levering i ” Stor København”

Bestil idag, da der er begrænset velfærdsgrise tilrådighed. “BESTIL TRYK HER

Hvis der skulle være spørgsmål er vi klar til at besvare spørgsmål. Ring til os på 3678 7951 eller “TRYK HER” for at sende en mail

Menu 1 – Vi kommer med Velfærdsgrisen fra Grambogård – og Du tilbereder selv tilbehøret

  • Helstegt velfærdspattegris fra Grambogård
  • Dine egne salater og tilbehør

Kr. 175,- pr. kuvert. (min. 30 kuverter)
inkl. Grill, kul og tilberedning samt udskæring af faglært kok, levering i ” Stor København”

Menu 2 – Velfærdsgris fra Grambogård – med tilbehør

  • Helstegt velfærdspattegris fra Grambogård
  • Klassisk kartoffelsalat af Lammefjords kartofler
  • Pasta penne med urter og soltørret tomater
  • Årstidens grønne salat
  • Coleslaw på spidskål, gulerødder og æbler
  • Balsamico og Koldpresset krydderolie
  • Hjemmebagt landbrød samt smør

Kr. 230,- pr. kuvert. (min. 30 kuverter)
inkl. Grill, kul og tilberedning samt udskæring af faglært kok, levering i ” Stor København”

Menu 3 – Velfærdsgris fra Grambogård – med luksus tilbehør

  • Helstegt velfærdspattegris fra Grambogård
  • Flødekartofler
  • Sydfransk kartoffelsalat med grov senneps vinagrette
  • Tre slags tomater med perle mozzarella og pesto
  • Spidskåls tzatziki med honning ristede solsikkekerner
  • Edamame bønnesalat med sesamolie og rødløg
  • Orientalsk agurkesalat med mango og chili-lime vinagrette
  • Krydderurtedressing
  • Hjemmebagt landbrød samt smør

Kr. 290,- pr. kuvert. (min. 30 kuverter)
inkl. Grill, kul og tilberedning samt udskæring af faglært kok, levering i ” Stor København”

Telte

Grisefest til 50 personer

TELT INKL. OPSÆTNING OG NEDTAGNING I EGEN HAVE

  • 9 x 6 meter telt med gulv, inkl. opsætning og nedtagning.
  • Bord/Bænksæt samt ekstra borde til buffet.
  • Højtalersæt for tilslutning til egen pc/mobil/tablet.
  • Farvet lyskæde.
  • Fadølsanlæg inkl. 100 L Tuborg fadøl og plastikglas.
  • Tallerkener, Knive, Gafler

HELSTEGT VELFÆRDSPATTEGRIS FRA GRAMBOGÅRD INKL. KOK
SOM GRILLER OG SKÆR GRISEN

  • Helstegt velfærdspattegris fra Grambogård
  • Klassisk kartoffelsalat af Lammefjords kartofler
  • Pasta Pesto
  • Årsitdens grønne salat
  • Coleslaw på spidskål, gulerødder og æbler
  • Balsamico og Koldpresset krydderolie
  • Hjemmebagt landbrød samt smør

Pris I alt: 23.900,-

Komplet fest i jeres have (50 personer)

TELT INKL. OPSÆTNING OG NEDTAGNING I EGEN HAVE

  • 9 x 6 meter telt med gulv, inkl. opsætning og nedtagning.
  • 5 runde borde samt 2 aflange & 50 Banquet stole
  • Lysekrone med dæmp
  • Servicepakke inkl. opvask.
  • Komplet vinmenu bestående af
  • 7 fl. Mousserende: El Miracle Cava Organic Brut
  • 10 fl. Hvidvin: Il Sole Orizon, Chardonnay & Cataratto, Sicilien
  • 19 fl. Rødvin: Bel Air Hills, Zinfandel, Californien
  • 5 fl. Dessertvin: Cuvée J. Baptiste Cht. Peyruchet 1.Cotes de Bordeaux, Blanc

SOMMERBUFFET F.EKS.

  • Hvidvinsdampet laks med rygeostecreme, radisser og citron
  • Citrus og hvidløgs marineret amerikansk oksecuvette
  • Pestobagt kylling
  • Klassisk kartoffelsalat med krydderurter
  • 3 slags tomater med mozzarella perler og basilikum
  • Spidskåls tzatziki med honningristede solsikkekerner
  • Årstidens grønne salat med dansk krydderolie og balsamico
  • Kold bearnaisecreme
  • Landbrød med økologisk smør
  • Gammeldags isparfait med sæsonens frugt og bær

Pris I alt: 27.000,-

Mangler du et telt eller andet til din havefest kan du booke det igennem www.telte.nu , Tlf. 20 666 549

mail: info@telte.nu

Alt i udlejning

  • Telte
  • Pavilloner
  • Stole, borde
  • Slush Ice maskiner
  • Popcornmaskiner
  • Mestergrille
  • Hoppeborg
  • Bordfodbold
  • Human Table Football
  • Sumodragter til både børn og voksne
  • Service
  • Lyd & lys
  • og meget meget mere

Lad os arrangere din

  • Fødselsdag
  • Konfirmation
  • Bryllup
  • Konference
  • Møde
  • Kursus
  • Personalefest
  • Grillfest
  • Reception
  • Jubilæum eller noget helt andet

Julebuffeter

Skal forudbestilles min. to hverdag før
Kan også leveres ud af huset.

Julepigens Buffet Kr. 235,00

Marinerede sild og Karry sild med løg & kapers
Fiskefilet med hjemmelavet remoulade.
Æg med rejer, mayonnaise og citron.
Hjemmerøget laks med krydderurtedressing
Lun leverpostej med ristede champignon & bacon
Hjemmelavede frikadeller med agurkesalat.
Gammeldags flæskesteg med hjemmekogt rødkål.
Brie med rugkiks
Hjemmelavet Risalamande med kirsebær sauce.
Franskbrød, Rugbrød, Fedt og smør.

Rensdyret Buffet kr. 299,00

Marineret & karrysild med løg & kapers
Æg med rejer & mayonnaise
Hjemmerøget laks med krydderurtedressing
Roastbeef med remoulade & peberrod
Hjemmelavet hønsesalat med bacon
Gammeldags flæskesteg med hjemmekogt rødkål
Glaseret juleskinke med grønlangkål
Julemedister med surt
Brune kartofler
Sky sauce
Rug & franskbrød, fedt & smør
Hjemmelavet Risalamande med kirsebær sauce

Julemandens Buffet Kr. 449,00

Marinerede sild og Karry sild med løg & kapers
Stegte sild med løg
Fiskefilet med hjemmelavet remoulade.
Hjemmerøget laks med krydderurtedressing
Æg med rejer, mayonnaise og citron.
Køkkenchefens gravad laks med sennepsdressing.
Kalvesylte med dijonsennep.
Lun leverpostej med ristede champignon & bacon
Æbleflæsk
Svinemørbrad a la creme
Hjemmelavede frikadeller med agurkesalat.
Gammeldags flæskesteg med hjemmekogt rødkål.
Andebryst med æbler og svesker
2 slags ost med rugkiks
Hjemmelavet Risalamande med kirsebær sauce.
Franskbrød, Rugbrød, Fedt og smør

Platter

Skal forudbestilles min. en hverdag før
Kan også leveres ud af huset

Halvlegs juleplatte á kr. 115,-

Karrysild med løg og kapers
Fiskefilet med remoulade og citron
Hønsesalat med champignon og bacon
Gammeldags flæskesteg med hjemmekogt rødkål
Julebrie med peberfrugt og kiks
Rugbrød, franskbrød, fedt og smør

Tilvalg

Hjemmelavet Risalamande med kirsebær sauce kr. 45,-

Luksus juleplatte kr. 199,-

Stegte sild med løg og kapers
Fiskefilet med remoulade og citron
Hjemmerøget laks med krydderurtedressing
Æg med mayonnaise og rejer
Svinemørbrad med bløde løg og surt
Gammeldags flæskesteg med hjemmekogt rødkål
To slags ost med kompot og kiks
Rugbrød, franskbrød, fedt og smør

Middagen til juleaften

Alt vil være hjemmelavet og lige til at varme.

 

GRATIS LEVERING DEN 23. DEC. I HVIDOVRE

Levering d. 23. dec. mellem kl. 10 & 16
Afhentning d. 23. dec. mellem kl. 10 & 16
Ingen afhentning eller levering d. 24. dec.

MENU

Gammeldags flæskesteg serveret med brune
og hvide kartofler, hjemmekogt rødkål,
agurkesalat samt julesovs

Eller/og

Klassisk andesteg serveret med hjemmekogt
rødkål, æbler og svesker samt brune og hvide

kartofler, hertil julesovs
Hjemmelavet risalamande med kirsebærsovs
Julemenu kun med flæskesteg Kr. 275,-
Julemenu kun med andesteg Kr. 325,-
Julemenu med flæskesteg & andesteg

Kr. 349,-

Alle priser er inkl. risalamande.
BETALING VED BESTILLING SENEST MANDAG DEN 18/12 kl. 12.00

Nytårs menu

Leveres kold og lige til at varme

GRATIS LEVERING DEN 31. DEC. I HVIDOVRE

Levering d. 31. dec. mellem kl. 10 & 16
Afhentning d. 31. dec. mellem kl. 10 & 12

Hummerbisque
med kammusling og krydderurter
hjemmebagt brød & økologisk smør
eller
Vegetar
Jordskokkesuppe med æble & citronolie

Tournedos af oksemørbrad
serveret med Madagaskar pebersauce,
smørristet svampe, bagte rodfrugter &
pommes fondant
eller
Vegetar tournedos
serveret med ager sauce, smørristet svampe,
bagte rodfrugter & pommes fondant

Belgisk chokoladekage
serveret med romsyltet ananas
og vanilje parfait is

2 retter kr. 365,-
3 retter kr. 395,-

Børne Menu á kr. 199,-

Pizza Bruschetta med tomatsauce og mozzarella

Kyllingespyd, kæmpe pommes frit &
hjemmelavet remoulade dip.

Flødebolle is

BETALING VED BESTILLING SENEST ONSDAG DEN 27/12 kl. 12.00

KUN DET BEDSTE

Altid friske råvarer fra sæsonen

Vi leverer altid mad med masser af smag og sans for detaljen.