retters menu
Kun ved forudbestilling min. 12 couverter af hver menu. Alle priser er inkl. opdækning med dug, servietter og lys
3 retters menu nr. 1 á kr. 295,00
Lakseroulade med dildcreme lagt på spæde salater, semi dried tomat og citron
samt hjemmebagt brød og smør
***
Farseret unghanebryst serveret med mild estragonsauce
samt årstidens kartoffel og garniture
***
Chokolade fondant med vanilje is og bærkompot
3 retters menu nr. 2 á kr. 335,00
Seranoskinke med sprød parmasan
serveret på plukkede salater og
marinerede artiskokhjerter hertil hjemmebagt brød
***
Helstegt amerikansk oksesteg serveret med bordelaise sauce samt
samt årstidens kartoffel og garniture
***
Creme Brulee med sorbet og knas
3 retters menu nr. 3 á kr. 375,00
Dampet farseret rødspættefilet med urter serveret i hummerbisque
hertil hjemmebagt brød
***
Helstegt kalvefilet serveret med esdragon sauce
samt årstidens kartoffel og garniture
***
Chokoladekage “Gateau Marchel”
serveret med frisk frugt & vanille parfait