Festarrangementer

Alle festarrangementer indeholder:

  • 8 timers arrangement
  • Standardopdækning med hvid dug, hvide lys & ensfarvede servietter
  • Servering
  • Slutoprydning og rengøring
  • Lokaleleje i “restauranten”, “teatersalen” og “fællesklub lokalet”
  • Treretters festmenu/buffet
  • Natmad
  • Øl, vin & sodavand ad libitum under hele festen
  • Når man bestiller et festarrangement, er man velkommen til at medbringe spiritus, Somersby / Ice m.f. slik, chokolade, musik samt blomster uden ekstra beregning.
  • Højtalere til afspilning af musik fra pc.
  • Børn 0 – 12 år får 50% på couvert prisen.

Festbuffet 1 kr. 569,00 pr. couvert

Velkomstdrink mousserende vin

Forrets buffet ( Tillæg for tallerken anrettet kr. 25,- pr. pers. )

Lakseroulade med caviar på salat og citron hertil hjemmebagt brød & smør

Hovedrets buffet
Hvidløg og citron – marineret kalvecuvette
Pestobagt kyllingefilet
Flødekartofler
2 slags årstidens salat & dressing

Kaffe & Dessert buffet
Gammeldags isparfait med frisk frugt.
Kaffe & te samt 2 cl. Avec

Bar buffet
øl, sodavand & vin ad libitum

Natmad
Trekantsandwich med forskelligt fyld

Festbuffet 2 kr. 619,00 pr. couvert

Velkomstdrink mousserende vin

Forret, tallerken anrettet
Hjemmerøget laks på salat og krydderurtecreme hertil hjemmebagt brød og smør
Hvidvin, 2013 Rosedale Ridge, Private Selection, Chardonnay, Australien,

 

Hovedrets buffet
Helstegt Amerikansk oksecuvette
Langtidsbraiseret svineryg
Kartoffel – rodfrugt gratin
Sesamristede kartofler
Rødvin sauce
Årstidenssalat
Tre slags tomater med feta og pesto
Edamamebønne salat med sesamolie og rødløg
Rødvin, 2013 Rosedale Ridge, Private Selection, Merlot – Shiraz, Australien

 

Dessert buffet

Fransk chokoladekage “Gateau Marcel” serveret med frisk frugt samt vanille parfait is
Dessertvin, 2014 Viña Tarapacá Gewurtzraminer/Sauvignon, Late Harvest

 

Kaffe & Te buffet

Kaffe & te samt 2 cl. Avec

Bar buffet
øl, sodavand & vin ad libitum

Natmad
Dansk pølsebord med hjemmebagt rugbrød

 

Festmenu 1 – kr. 629,00 pr. couvert

Velkomstdrink, Mousserende vin

Forret, Tallerken anrettet

Hjemmerøget laks på salat og krydderurtecreme hertil hjemmebagt brød og smør
Hvidvin, 2013 Rosedale Ridge, Private Selection, Chardonnay, Australien,

Hovedret, Fad serveret, bydes rundt to gange

Helstegt Amerikansk oksecuvette serveret med bordelaise sauce samt årstidens kartoffel og garniture
Rødvin, 2013 Rosedale Ridge, Private Selection, Merlot – Shiraz, Australien

Dessert, Tallerken anrettet                                                                                                                                

Sprød hasselnøddekurv med 3 slags is samt frugt
Dessertvin, 2014 Viña Tarapacá Gewurtzraminer/Sauvignon, Late Harvest

Kaffe & Te Buffet  

Kaffe/te & 2 cl Avec

Bar buffet                                                                                                                                                                      

Øl, sodavand & vin ad libitum

Natmad

Aspargessuppe med hjemmebagt brød

Festmenu 2 – kr. 679,00 pr. couvert

Velkomstdrink, Mousserende vin

Forret, Tallerken anrettet

Laksefarseret rødtungefilet på salat og basilikum creme hertil hjemmebagt brød og smør
Hvidvin, 2014 Viña Tarapacá, Reserva, Chardonnay, Maipo Valley, Chile

Hovedret, Fad serveret, bydes rundt to gange                                                                           

Helstegt kalvefilet serveret med estragon sauce samt årstidens kartoffel og garniture
Rødvin, 2012 Viña Tarapacá, Reserva, Cabernet Sauvignon, Maipo Valley, Chile

Dessert, Tallerken anrettet                                                                                                                  

Fransk chokoladekage “Gateau Marcel” serveret med frisk frugt samt hindbærsorbet
Dessertvin, 2014 Viña Tarapacá Gewurtzraminer/Sauvignon, Late Harvest

Kaffe & Te Buffet  

Kaffe/te & 2 cl Avec

Bar buffet                                                                                                                                                                       

Øl, sodavand & vin ad libitum

Natmad                                                                                                                                             

Gullashsuppe med hjemmebagt brød

Festmenu 3 – kr. 769,00 pr. couvert

Velkomstdrink, Mousserende vin

Forret, Tallerken anrettet

Ristet jomfruhummerhaler og kammuslinger samt kongerejer på salat med vinagrette
hertil hjemmebagt brød og smør
Hvidvin, 2012 Hayes Ranch, Chardonnay, Wente Vineyards, Californien, USA

Hovedret, 1. servering tallerken anrettet 2. servering bydes fra fad 

Helstegt oksemørbrad serveret med Barolo glace samt årstidens kartoffel og garniture
Rødvin, 2012 Beyer Ranch, Zinfandel, Wente Vineyards, Californien, USA

Dessert, Tallerken anrettet  

Grand dessert med 4 forskellige af sæsonens desserter
Dessertvin, 2014 Viña Tarapacá Gewurtzraminer/Sauvignon, Late Harvest

Kaffe & Te Buffet  

Kaffe/te & 2 cl Avec

Bar Bemandet

Øl, sodavand & vin ad libitum

Natmad

Europæisk pølse – ostebord med hjemmebagt brød

Tilvalg

  • Ad libitum spiritus kr. 100,00 per person
  • Vin opgrade til Chile vinpakke + kr. 29,- pr. couvert. USA vinpakke +kr. 49,- pr. couvert.
  • Blomsterdekorationer fra kr. 175,00 per. stk.
  • Jukebox med CD kr. 1500,00 for en hel dag
  • Jukeboks Digital kr. 2000,00 for en hel dag
  • DJ med lys show fra. kr. 3900,00
  • Pølsevogn som natmad + Kr. 100,- pr. pers.

Generelt

  • ANTAL: Det endelige antal gæster skal være oplyst senest 10 dage før festen. Hvis der er børn i mellem gæsterne skal dette også oplyses for at får den gældende rabat. Efter 10. dag kan man ikke ændre antallet og der betales den aftalte couvert pris minus 10% pr. ikke deltagende gæst.
  • FARVER: på dug, lys og serivetter skal være endelig aftalt senest 14 dage før festen. Man er velkommen til selv at medbringe servietter, lys, dug, løber og andet pynt.
  • BORDE: Runde borde ø180 kan der sidde max 10 pers. ved. Vi anbefaler mellem 7 og 9 pers. ved hver. Banquet borde 90 x 180cm kan der sidde 6 pers. ved hver. Disse borde kan sættes sammen så det f.eks. bliver en “hestesko” eller stort “E”.
  • MEDBRAGTE TING: chokolade, chips, ekstra spiritus m.m. som skal bruges til festen kan afleveres i Restauranten alle hver dage mellem kl. 08- 20. Vi har skåle til chips osv. Medbringer man sin egen vin betaler man kun couvert prisen, ingen proppenge.
  • BORDPLAN: Skal være afleveret SENEST 4 dage før festen.
  • BORDKORT: kan vi godt ligge på. De skal ligges i rækkefølge som passer til hvert bord.
  • OPBEVARING AF GAVER: Hvis man efterlader gaver til afhentning efter fest, sker dette på eget ansvar. Og man skal selv pakke dem ned og stille på den anviste rullevogn.
  • EKSTRA TIME: Hvis man ønsker at forlænge festen skal dette være skriftligt aftalt før festen, og kan ikke ændres på festdagen.
  • PRISER & BETALING: De oplyste priser er ved min. 20 couverter. Ved selskaber under 20 couverter kan der forekomme tillæg. kontakt os for tilbud. Betaling er kontant. Dvs. man kan betale festen ved overførsel til vores bankkonto, Dankort eller kontant. Ved betaling med Visaelektron, Mastercard Debit opkræves der gebyr. Betaling for festen skal være sket senest før festens start, medmindre at andet er aftalt.

 

  • ALLERGI OG SPECIAL KOST: ved specielle ønsker skal dette være oplyst senest 10 dage før festen.

 

  • FORVENTNINGER : Skulle vi ikke leve op til Jeres forventninger under festen, så gør os opmærksom på det med det samme. Dagen efter er det for sent.

 

  • AFBESTILLING: Skal man af en eller anden grund aflyse sit arrangement, så henviser vi til Horesta´s afbestillings regler :  “tryk her for at se guiden”