3 retters menu

retters menu

Kun ved forudbestilling min. 8 couverter af hver menu.  Alle priser er inkl. opdækning med dug, servietter og lys

3 retters menu nr. 1 á kr. 295,00

Lakseroulade med dildcreme lagt på spæde salater, semi dried tomat og citron
samt hjemmebagt brød og smør

***
Farseret unghanebryst serveret med mild estragonsauce
samt årstidens kartoffel og garniture

***

Chokolade fondant med vanilje is og bærkompot

3 retters menu nr. 2 á kr. 335,00

Parmaskinke med sprød parmasan
serveret på plukkede salater og

marinerede artiskokhjerter hertil hjemmebagt brød

***

Helstegt amerikansk oksesteg serveret med bordelaise sauce samt
samt årstidens kartoffel og garniture

***

Creme Brulee med sorbet og knas

3 retters menu nr. 3 á kr. 375,00

Dampet farseret rødtungefilet med urter serveret i hummerbisque
hertil hjemmebagt brød

***

Helstegt kalvefilet serveret med Dijon sauce
samt årstidens kartoffel og garniture

***

Chokoladekage “Gateau Marchel”
serveret med appelsinsalat med calvados samt sorbet